01 januari 2012

2011

 Henrik på besök över nyår, bakade massor av kakor tillsammans med Stina och började köpa vårkläder!

 Hade mamma och pappa på besök i Växjö med allt vad det innebar och var på besök i Umeå och fick uppleva den riktiga snön!

 Fyllde som vanligt år och firade det mycket mysigt i ett soligt Karlskrona. Skaffade tulpaner och så kom det ytterligare lite snö...

 Skaffade mig ett påskris, var på Vanås med mamma och upplevde konst i skogen. Fotograferade hundar och vitsippor i Karlskrona!

 Dop och bröllop och väldigt lite fotograferande!

 Åkte till Azorerna med familjen för att fira pappas 50-års dag. Bästa semestern ever! Blev även midsommar där nere!

 Tog en sväng till Göteborg och umgicks med underbara människor. Drog även till Skellefteå och mös i stugan under de ljusa nätterna och svettades under de heta dagarna! Bakade pajer och hade det fint!

 Jobbade på kommunen och passade på att fotografera Stina. Mamma grillade i massor och jag och Henrik var på finmiddag hos Elin och Jonathan!

 Bakade tårta till födelsedagsbarn. Var på en helt underbar reunion i Skövde med Karlskoga-folket. Flyttade även upp till Umeå och ihop med Henrik och Erik!

 Jobbade hela dagarna på Umeå universitets informationsenhet. Var en sväng till Skellefteå och fick se sparkar i cykelrum. Hade blingbling-fest i Umeå och Elin på besök!

 Hade mamma och pappa på besök i Umeå, de lagade god mat åt oss! Fascinerades av och fotograferade bygget vid vårt hus och bakade lussekatter med Henrik och Erik på första advent!

Myste runt i julstämningen, var på julbord med praktiken och flyttade hem från Umeå, eller gjorde snarare ett stopp i Karlskrona. Firade en mysig jul och ett roligt nyår! 

Det där var mitt år! Ett helt ok år men tyvärr inte så mycket fotograferande, hoppas på att 2012 kan reda ut mig och vara toppenbra!

Se tidigare år:
2008
2010

2 kommentarer:

Elin sa...

Gillar dina bildsammanfattningar! De är både snygga och roliga att kolla igenom :)

Clara sa...

Tack så mycket Elin!! :) :) Det glädjer mig :D